11-01-2016 Overleden vrouw aangetroffen in zwaar verwaarloosde woning Van Adrichemstraat Delft

Delft – De politie heeft maandagochtend 11 januari een overleden vrouw aangetroffen in een woning aan de Van Adrichemstraat in Delft. De hulpdiensten kwamen ter plaatse na een melding van een mogelijk gaslek in de flat. De agenten die de flatwoning binnenstapten stuitten echter op een zwaar vervuild huis. In de woning bleek een overleden vrouw te liggen. Ook waren er nog enkele huisdieren in de woning aanwezig.

De agenten zijn samen met enkele omwonende onderzocht in 2 ambulance’s. Ook een ambulancechauffeur is onderzocht. De politie doet gedurende de dag onderzoek in de flat aan de Van Adrichemstraat in Delft.

IMG_5036

IMG_5037

IMG_5038

IMG_5039

IMG_5041

IMG_0703

IMG_0710

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , , , .